O nama


BIMONT-COM d.o.o. je firma osnovana vlastitim kapitalom 16.2.2016. godine. Djelatnost poduzeća je proizvodnja HTZ uniformi i odjeće za zaštitu na radu.

Neprestanim ulaganjem u mlade ljude, infrastrukturu i napredne tehnologije BIMONT-COM d.o.o Vitez je o danas izrastao u jednog od vodećih prozivođača HTZ uniformi i radneodjeće na području Srednjobosanskog kantona, Bosne i Hercegovine i nekoliko gradova Europe. Naš glavni cilj je da stalnim ulaganjem u naše zaposlenike i kvalitet proizovda doprinesemo našim kupcima u vidu uštede novca na dugotrajne kvalitetne HTZ uniforme i odjeću za zaštitu na radu.

Snagom naše ideje i predanim zajedničkim radom, bez straha od izazova, štitimo prava i interese naših klijenata, poštujemo dogovorene rokove i ugovorene zahtjeve prilikom proizovdnje. Kupcima pružamo da sami odaberu željenu veličinu, boju i dizajn proizovda te pružamo mogućnost dodatnih zahtjeva prilikom porizovdnje željenih artikala.

Naši ciljevi

Kako BIMONT-COM iz dana u dan raste i pruža bolje usluge, odlučili smo da podjelimo neke od naših ciljeva koje želimo da održimo i unaprijedimo. Također pored dole navedenih ciljeva, brinemo se o samom kodeksu kako firme tako i uposlenika BIMONT-COM firme.

BRZ RAST​

Kroz proteklih par godina postojanja BIMONT-COM je u Januaru 2019. godine otvorio novu poslovnicu u Asutriji. Samo postojanje na Evropskom tržištu govori koliko se iz dana u dan širimo.

VRHUNSKI KVALITET​

Veoma nam je bitno da održimo naše klijente zadovoljnim s toga pružamo vrhunski kvalitet i dugotrajnu garanciju na same proizvode BIMONT-COM firme.

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA​

Koliko ozbiljno postupamo poslu, govori da do sada imamo 100% zadovoljnih klijenata, kako u Bosni i Hrecegovini tako i u pojedinim gradovima Evrope.